Kennel Vida’L

Golden Retriever 

Om oss

I hela mitt liv har djur, främst hundar och hästar varit mitt allt.

'Jag jagade alla grannarnas hundar för att få gå ut och gå med dem.

Första hunden kom in i mitt liv när jag var 13 år och det var en Tibetansk Terrier vid namn Marco för att sedan få hem ytterligare en Tibetansk terrier och då en liten Bella.

'Här startade mitt stora intresse för utställning och träning

 

När jag flyttade hemifrån skaffade jag min första Afghan hund, Tussen som jag sedan tog en kull valpar på och startade upp mitt kennelnamn. Som mest hade jag 4 Afghaner. Förutom Tussen så var det, Pysen, Totte och Aussie. men det blev inga fler valpar, det blev istället två människovalpar, två fantastiska döttrar.

Efter Afghan hundarna tog vi hand om  två  omplaceringshundar efter varandra först var det Bamse korsning schäfer/malamut, efter kom Cosmos korsning schäfer/okänd, för att sedan fastna för rasen Grand Danois och in i våra liv kom två underbara kalvar, Ior och Cola.

 

Att fortsätta som uppfödare har länge varit tanken, men under några år vi har inte haft den rätta tiken, men när vi fick köpa vår första Golden retriever, Bunny av kennel Brec's så fanns hon där.

 

Jag och min man Björn bor på en gård söder om Norrtälje med förutom våra Goldisar Bunny,  Vilja och Myrra även två hästar och fyra katter.

'Jag jobbar som försäkringsförmedlare på Agria Djurförsäkring och Björn har egen byggfirma.

 

 Jag finns på Fb: Yvonne Svensson fd Åman

Fb: Kennelvidal

IG: vonne65

mail: yvonne_s@live.se

Tele: 070-4324240